fbpx

Top 5: Cele mai bune aplicatii iOS (iPhoneiPad) – 2017

Aplicatii iOS: Dupa cum am vazut topul cu cele mai bune aplicatii Android a fost foarte citit, probabil ca sunteti si multi posesori cu iPhone sau iPad care doriti câteva sugestii de aplicatii, astazi am sa va recomand 5 aplicatii pentru sistemul de operare iOS.

Înainte de a începe acest top, tin sa precizez ca nu am testat absolut toate aceste aplicatii pentru iOS, am citit review-uri si am verificat si alte topuri de aplicatii pentru a va oferii cele mai bune rezultate. Toate aceste combinatii într-un top 5, cele mai bune aplicatii iOS.

1. Waze – GPS Navigation, Maps & Social Traffic

Aceasta aplicatie este ideala pentru toti soferii, aceasta este un navigator GPS ce îti ofera toate mapile, cel putin din România eu le-am gasit pe toate, pe lânga acest lucru aveti si functia Social Traffic, o functie foarte interesanta prin care puteti socializa cu ceilalti participanti la traffic, desigur ce folosesc aceasta aplicatie, veti putea afla de radare, de echipaje de politie, ambuteiaje, etc. O aplicatie extrem de buna.

Aceasta aplicatie este îti ofera abilitatea de a scapa singur de cosurile nedorite si de multe altele, ei bine, da, acest lucru doar pe pozele pe care ti le faci cu dispozitivul dau iOS, fie ca este un iPad sau un iPhone.

Aplicatia este exact ceea ce spune si titlul, poti crea si edita filmuletele video pe care le faci si propriul smartphone, o aplicatie foarte buna ce are un rating foarte bun pe itunes.

Probabil ca vei avea nevoie de aceasta aplicatie când vei merge ca turist într-o tara anume, sau chiar în România, cu aceasta aplicatie vei putea vedea oferte la diferite hoteluri din zona, etc. Nu am testat aplicatia în România, însa cu siguranta prin zonele mai populare veti avea acoperire cu aceasta aplicatie.

Puteti cauta si gasi orice melodie cu aceasta aplicatie care se foloseste nu doar, la apple Este foarte simplu de folosit si gratuit, nu trebuie nici un abonament, si nici o nebunie de genul acesta, spor la ascultat cea mai buna muzica.

Acestea sunt recomandarile mele de aplicatii iOS, nu uitati sa dati acest articol mai departe daca v-a fost de ajutor.

No Comments Yet.

Leave a comment